Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 95 γιατρών στο ΕΣΥ

Μετά το μέτρο της κινητικότητας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας αλλά και της άμεσης απομάκρυνσης όλων των επίορκων γιατρών ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσληφθούν 95 επικουρικοί γιατροί στο ΕΣΥ.
Έτσι αναμένεται το επόμενο χρονικο διάστημα να καλυφθούν οι κενές θέσεις προκειμένου οι ασθενείς να εξυπηρετούνται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Αναλυτικότερα με σημερινή απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προκηρύχθηκαν ενενήντα-πέντε (95) θέσεις επικουρικών ιατρών όλων των ειδικοτήτων για την ενίσχυση μονάδων του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε όλη την επικράτεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Αύγουστος, 2013, 3:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 95 γιατρών στο ΕΣΥ”

  1. […] Μετά το μέτρο της κινητικότητας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας αλλά και της άμεσης απομάκρυνσης όλων των επίορκων γιατρών ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσληφθούν 95 επικουρικοί γιατροί στο ΕΣΥ. Έτσι αναμένεται το επόμενο χρονικο διάστημα να καλυφθούν οι κενές θέσεις προκειμένου οι ασθενείς να εξυπηρετούνται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Αναλυτικότερα με […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr