Ποιες κατηγορίες υπαλλήλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα τεθούν σε διαθεσιμότητα

Έτοιμο έχει το υπουργείο Παιδείας τον κατάλογο με τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του esos, για συνολικά 1765 άτομα των κατηγοριών:
Α. Μονίμων και ΙΔΑΧ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Β. Μονίμων και ΙΔΑΧ Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Για την επιλογή τον 1765 διοικητικών υπαλλήλων έχει μπει δείκτης αναλογίας διοικητικών υπαλλήλων με εκπαιδευτικό προσωπικό και φοιτητών, που σημαίνει πως δεν αφορά η διαθεσιμότητα των Ιδρύματα με μικρό αριθμό υπαλλήλων , σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Αύγουστος, 2013, 3:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ποιες κατηγορίες υπαλλήλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα τεθούν σε διαθεσιμότητα”

 1. […] Έτοιμο έχει το υπουργείο Παιδείας τον κατάλογο με τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του esos, για συνολικά 1765 άτομα των κατηγοριών: Α. Μονίμων και ΙΔΑΧ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Μονίμων και ΙΔΑΧ Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για την επιλογή τον 1765 διοικητικών υπαλλήλων έχει μπει […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr