ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΙΑΝΤΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

Έκπληξη η δυσκολία του υποψήφιου δημάρχου Καστοριάς κ. Κ. Λιάντση να μην μπορεί ακόμη και σήμερα, επτά βδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση να παρουσιάσει τουλάχιστον πενήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Τα προβλήματα όπως μαθαίνουμε είναι αρκετά, ο νομάρχης ζητά επίμονα πια την γαλάζια στήριξη η οποία θα του δώσει περίπου τριάντα υποψήφιους αφού ο ίδιος δεν μπορεί να τους προσεγγίσει.

Από το περασμένο Σάββατο όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Κ. Κοντόπουλος παρουσίασε πενήντα δυο υποψήφιους, ο κ. Λιάντσης αγχωμένος,διέδιδε πως θα ανακοινώσει Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή, περίπου ογδόντα άτομα.

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι και η εβδομάδα όπου ο νομάρχης θα πάρει επιτέλους την γαλάζια στήριξη αφού ο Πασχάλης Γκέτσιος αποσύρεται πικραμένος, οριστικά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Σεπτέμβριος, 2010, 5:49 μμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr