ΥΠΟΙΚ: Ανοίγει τους τραπεζικούς φακέλους 436 υπαλλήλων του ( κρίσιμα τα τελευταία 4 χρόνια)

Κάποιοι άρχισαν να φοβούνται ΠΟΛΥ……..

Επισπεύδει τους ελέγχους σε υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών και ζητά προτεραιότητα στην αποκάλυψη των οικονομικών τους στοιχείων από τις τράπεζες ο υπουργός Οικονομικών με επιστολή τους προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και την Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει:

Επιστολή με την οποία ζητά την κατά προτεραιότητα απάντηση των Τραπεζών στα έγγραφα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών, τα οποία αφορούν τη χορήγηση στοιχείων 436 προσώπων που ελέγχονται, απέστειλε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προς τους Πρόεδρους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργο Ζανιά και Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος, Νικόλαο Μυρτάκη.

Με την επιστολή ο Υπουργός Οικονομικών ζητά προτεραιότητα στα αιτήματα της εν λόγω Υπηρεσίας, όποτε και αν αυτά υποβάλλονται, καθώς, όπως επισημαίνει, πρωταρχικός στόχος της Υπηρεσίας είναι η αυτοκάθαρση του Υπουργείου και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη στη Διοίκηση.

Πολύ κρίσιμες οι τελευταίες 4 χρονιές για υπαλλήλους που βρίσκονται σήμερα στην υπηρεσία η μπορεί να έφυγαν πριν 2-3 χρόνια με σύνταξη η μπορεί και να ασχολούνται σήμερα με την πολιτική η με την αυτοδιοίκηση.

Τα τελευταία 10 χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν εντοπισθεί περίεργες καταθέσεις και κινήσεις λογαριασμών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Αύγουστος, 2013, 5:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΥΠΟΙΚ: Ανοίγει τους τραπεζικούς φακέλους 436 υπαλλήλων του ( κρίσιμα τα τελευταία 4 χρόνια)”

 1. […] Κάποιοι άρχισαν να φοβούνται ΠΟΛΥ…….. Επισπεύδει τους ελέγχους σε υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών και ζητά προτεραιότητα στην αποκάλυψη των οικονομικών τους στοιχείων από τις τράπεζες ο υπουργός Οικονομικών με επιστολή τους προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και την Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει: Επιστολή με την οποία ζητά την […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr