Ολιγοήμερες διακοπές και για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Σε διακοπές βρίσκεται από σήμερα και για μία εβδομάδα και η διαδικασία για την οριστικοποίηση των υπόλοιπων 4.800 «διαθέσιμων» του πρώτου κύματος  του Σεπτεμβρίου και την εξεύρεση 12.500 «διαθέσιμων» του δεύτερου κύματος του Δεκεμβρίου αλλά και των υπόλοιπων 2.000 απολύσεων ώστε να συμπληρωθούν οι 4.000 του 2013 μαζί με αυτές της ΕΡΤ.

Κι αυτό γιατί τόσο ο συντονιστής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο έτερος υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, από το υπουργείου του οποίου και συγκεκριμένα από τους ΟΤΑ,  αναμένεται να «αντληθεί» μεγάλο μέρος από τους «διαθέσιμους» αλλά και τους υπό απόλυση, βρίσκονται ήδη σε διακοπές και θα επιστρέψουν στα γραφεία τους στις 19 Αυγούστου.

Να σημειωθεί πάντως ότι η «υπόθεση απολύσεις» βρίσκεται στη πρώτη θέση της ατζέντας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ζήτησε από τους υπουργούς του ενόψει της έλευσης της τρόικας να είναι έτοιμοι μέχρι τέλος Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου φθάνουν τα χαμηλά κλιμάκια της τρόικας, στις 17 τα μεσαία και στις 21 η ηγεσία των εκπροσώπων των δανειστών μας,  με τις απολύσεις  να βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Αύγουστος, 2013, 7:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ολιγοήμερες διακοπές και για τις απολύσεις στο Δημόσιο”

 1. […] Σε διακοπές βρίσκεται από σήμερα και για μία εβδομάδα και η διαδικασία για την οριστικοποίηση των υπόλοιπων 4.800 «διαθέσιμων» του πρώτου κύματος  του Σεπτεμβρίου και την εξεύρεση 12.500 «διαθέσιμων» του δεύτερου κύματος του Δεκεμβρίου αλλά και των υπόλοιπων 2.000 απολύσεων ώστε να συμπληρωθούν οι 4.000 του 2013 μαζί με αυτές της ΕΡΤ. Κι αυτό γιατί […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr