Ξεκίνησε η διάθεση του ειδικού σήματος για τον μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου ειδικού σήματος με τον μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση, προς τους επαγγελματίες του κλάδου, έπειτα από την υπογραφή του συμφωνητικού μείωσης τιμών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) με τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και Τουρισμού.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΣΕ, για την παραλαβή του σήματος (είναι δωρεάν) οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα επιλεγμένα σημεία ανά περιοχή, αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά.

Τα σήματα φέρουν τα λογότυπα των φορέων ΓΣΕΒΕΕ, ΠΟΕΣΕ, ΣΕΤΕ & ΣΕΠΟΑ.

Για την περιοχή της Αττικής, τα σήματα διατίθενται στα γραφεία της ΠΟΕΣΕ, της ΓΣΕΒΕΕ, στην Ένωση Εξοχικών Εστιατορίων & Συναφών, στην Ένωση Εστιατόρων Ψαροταβερνών & Συναφών, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη σχετική λίστα των επιλεγμένων σημείων διάθεσης ανά περιοχή, επικοινωνώντας με την Ομοσπονδία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Αύγουστος, 2013, 7:27 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ξεκίνησε η διάθεση του ειδικού σήματος για τον μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση”

 1. […] Ξεκίνησε η διάθεση του νέου ειδικού σήματος με τον μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση, προς τους επαγγελματίες του κλάδου, έπειτα από την υπογραφή του συμφωνητικού μείωσης τιμών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) με τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και Τουρισμού. Σύμφωνα με την ΠΟΕΣΕ, για την παραλαβή του σήματος (είναι δωρεάν) οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr