Υπουργείο Εργασίας: Προς κατάργηση ευνοϊκές ρυθμίσεις για αιρετούς

Πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνει η χώρα, επισημαίνει ο Γιάννης Βρούτσης

Την συνολική επαναξιολόγηση διευθετήσεων και ευνοϊκών για αιρετούς ρυθμίσεων, που έχουν νομοθετηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, σημειώνοντας ότι στόχος είναι, αυτές να καταργηθούν.

Με αφορμή πρόσφατη εγκύκλιο του ΙΚΑ για τις συντάξεις αιρετών προσώπων, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι «στις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που διανύει η χώρα, η προσπάθεια επιβάλλεται να είναι συλλογική και το παράδειγμα πρέπει να δίνεται πρωτίστως από τους αιρετούς κάθε βαθμίδας».

Στη δήλωσή του ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης προσθέτει ότι «η σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο δεν ενίσχυσε προνόμια σε βουλευτές και αιρετούς, αλλά αντίθετα κατήργησε κάθε προνόμιο με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Αύγουστος, 2013, 1:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Υπουργείο Εργασίας: Προς κατάργηση ευνοϊκές ρυθμίσεις για αιρετούς”

 1. […] Πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνει η χώρα, επισημαίνει ο Γιάννης Βρούτσης Την συνολική επαναξιολόγηση διευθετήσεων και ευνοϊκών για αιρετούς ρυθμίσεων, που έχουν νομοθετηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, σημειώνοντας ότι στόχος είναι, αυτές να καταργηθούν. Με αφορμή πρόσφατη εγκύκλιο του ΙΚΑ για τις συντάξεις αιρετών […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr