Βασιλειάδης – Χατζησυμεωνίδης-Τσακιρίδης-Ζέρβας οι 4 υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι στιγμής για τον δήμο Καστοριάς

Στον Άρειο Πάγο οι δικαστικές περιπέτειες του δήμου Καστοριάς –

Το σίγουρο είναι πως θα έρθουν μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις στον δήμο Καστοριάς όπου όλοι εμείς θα δώσουμε εντολή για πέντε χρόνια σε νέα διοίκηση του δήμου και φυσικά σε νέο σχήμα μιας και η κοινωνία θέλει ανανέωση αλλαγές και επιτέλους έργο.

Είναι πολύ κρίσιμες οι εκλογές που έρχονται για τα πρόσωπα που θέλουμε να μας διοικήσουν. Οι δήμοι θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο για ανάπτυξη,φορολόγηση,απασχόληση.

Οι υποψήφιοι που εχουν φανεί μέχρι σήμερα θα πρέπει άμεσα να μας παρουσιάσουν πρόγραμμα όραμα και λύσεις. Πρόγραμμα ΑΜΕΣΟ και προτάσεις.

Η παρούσα δημοτική αρχή πρέπει να κριθεί από το πρόγραμμα που κατέθεσε πριν 3,5 χρόνια, αλλά και από τον αμφιλεγόμενο τρόπο διοίκησης και διαχείρισης των οικονομικών. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζουν αποφάσεις της δικαιοσύνης για εσωτερικά σκάνδαλα της δημοτικής αρχής για τα οποία κάποιοι με επιστολές στον Άρειο Πάγο ζητούν έλεγχο και όχι μόνο με παράλληλο στόχο να μην υπάρξει κουκούλωμα αλλά και πολιτικές παρεμβάσεις..

 

 


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Αύγουστος, 2013, 12:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Βασιλειάδης – Χατζησυμεωνίδης-Τσακιρίδης-Ζέρβας οι 4 υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι στιγμής για τον δήμο Καστοριάς”

 1. […] Στον Άρειο Πάγο οι δικαστικές περιπέτειες του δήμου Καστοριάς – Το σίγουρο είναι πως θα έρθουν μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις στον δήμο Καστοριάς όπου όλοι εμείς θα δώσουμε εντολή για πέντε χρόνια σε νέα διοίκηση του δήμου και φυσικά σε νέο σχήμα μιας και η κοινωνία θέλει ανανέωση αλλαγές και επιτέλους έργο. Είναι πολύ κρίσιμες […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr