ΣΕΓ : Fur Excellence in Athens, International Fur Fair, θα ανοίξει τις πύλες του, στις 27- 30 Μαρτίου 2014

Το Διεθνές Εκθεσιακό Γεγονός του Μαρτίου 2014, η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair, θα ανοίξει τις πύλες του, στις 27- 30 Μαρτίου 2014.
Η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας, με τα εντυπωσιακά περίπτερα, την άψογη οργάνωση, και με τη συμμετοχή των Μεγαλύτερων Εταιρειών του Κλάδου, αποτελεί το κορυφαίο ραντεβού της Διεθνούς Γουνοποιίας το Μάρτιο του 2014. Η περίοδος των αιτήσεων για τους συμμετέχοντες ήδη ξεκίνησε, και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Ειδικά φέτος διατηρούμε τις ίδιες τιμές ενώ προσφέρουμε υψηλότερες παροχές. Από 110€ το τετραγωνικό μέτρο, και 90€ για τους Νέους Επιχειρηματίες, οι Εκθέτες θα έχουν στη διάθεση τους το Metropolitan Expo, το πλέον σύγχρονο και μεγαλύτερο Εκθεσιακό Κέντρο της Ελλάδος, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της κορυφαίας εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων Rota.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών, συνεχίζοντας την μεγάλη προσπάθεια θα ενισχύσει και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες και τους Εκθέτες.
Το Μάρτιο του 2014 το κορυφαίο Εκθεσιακό Γεγονός, η Fur Excellence in Athens 27-30 Μαρτίου 2014, αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τις Επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας, για να αναδείξουν τις δημιουργίες στους πολλούς επισκέπτες και νέους αγοραστές που περιμένουμε, από όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Αύγουστος, 2013, 3:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΣΕΓ : Fur Excellence in Athens, International Fur Fair, θα ανοίξει τις πύλες του, στις 27- 30 Μαρτίου 2014”

 1. […] Το Διεθνές Εκθεσιακό Γεγονός του Μαρτίου 2014, η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair, θα ανοίξει τις πύλες του, στις 27- 30 Μαρτίου 2014. Η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας, με τα εντυπωσιακά περίπτερα, την άψογη οργάνωση, και με τη συμμετοχή των Μεγαλύτερων Εταιρειών του Κλάδου, αποτελεί το κορυφαίο ραντεβού της Διεθνούς Γουνοποιίας το […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr