Τροπολογία για τη συνταξιοδότηση βουλευτών, υπουργών, αιρετών

Τροπολογία που καταργεί τη δυνατότητα σε βουλευτές, υπουργούς, και αιρετούς να αναγνωρίζουν και να εξαγοράζουν τους χρόνους που αντιστοιχούν στη θητεία τους είτε για την θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος είτε για προσαύξηση του ποσού της σύνταξης τους, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

«Έχουμε τονίσει ότι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, όσοι ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Βρούτσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Αύγουστος, 2013, 8:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τροπολογία για τη συνταξιοδότηση βουλευτών, υπουργών, αιρετών”

 1. […] Τροπολογία που καταργεί τη δυνατότητα σε βουλευτές, υπουργούς, και αιρετούς να αναγνωρίζουν και να εξαγοράζουν τους χρόνους που αντιστοιχούν στη θητεία τους είτε για την θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος είτε για προσαύξηση του ποσού της σύνταξης τους, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. «Έχουμε τονίσει ότι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, όσοι […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr