Μόνο ο Μητροπολίτης Καστοριάς πιέζει σοβαρά για παραμονή του στρατού στην Καστοριά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σοβαρές οι αντιδράσεις του Μητροπολίτη Καστοριάς για το κρίσιμο θέμα του στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι επαφές και οι πιέσεις του Μητροπολίτη Καστοριάς είναι συνεχόμενες ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Η μοναχική δυστυχώς πορεία του Μητροπολίτη θα πρέπει να μας προβληματίσει, οι πάντες απουσιάζουν, ο ίδιος τηλεφωνεί καθημερινά πιέζει αλλά είναι ΜΟΝΟΣ……..

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Αύγουστος, 2013, 10:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μόνο ο Μητροπολίτης Καστοριάς πιέζει σοβαρά για παραμονή του στρατού στην Καστοριά”

 1. […] ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σοβαρές οι αντιδράσεις του Μητροπολίτη Καστοριάς για το κρίσιμο θέμα του στρατού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι επαφές και οι πιέσεις του Μητροπολίτη Καστοριάς είναι συνεχόμενες ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Η μοναχική δυστυχώς πορεία του Μητροπολίτη θα πρέπει να μας προβληματίσει, οι πάντες απουσιάζουν, ο ίδιος τηλεφωνεί καθημερινά πιέζει αλλά είναι ΜΟΝΟΣ……..   […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr