Θεοχάρης: Στην εφορία για διευκρινίσεις 100 χιλιάδες φορολογούμενοι

Θα ελέγχονται όσες περιπτώσεις έχουν ενδιαφέρον.

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων κάλεσε τους πολίτες να δουν την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης ηλεκτρονικά, καθώς η πρώτη δόση λήγει στις 30 Αυγούστου

Για έλεγχο και διευκρινίσεις για τις φορολογικές τους δηλώσεις θα κληθούν να μεταβούν εντός της εβδομάδας στις κατά τόπους εφορίες 100 χιλιάδες φορολογούμενοι.

Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, ενώ πρόσθεσε ότι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά όσοι έχουν επιστροφή. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι ακόμη 300 χιλιάδες φορολογικές δηλώσεις ελέγχθηκαν χθες, Κυριακή, τονίζοντας ότι θα γίνει ακόμη μια εκκαθάριση στο τέλος του μήνα.

Ο κ. Θεοχάρης κάλεσε όσους πολίτες έχουν την δυνατότητα να δουν την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης ηλεκτρονικά να το πράξουν, καθώς η πρώτη δόση λήγει στις 30 Αυγούστου.

Διευκρίνισε ότι τρεις δόσεις απολαμβάνουν οι φορολογούμενοι που η δήλωσή τους ελέγχθηκε τον Ιούλιο, ενώ 2 δόσεις όσων η δήλωση ελέγχθηκε τον Αύγουστο και όσοι εκκαθαριστούν τώρα. Σημείωσε ακόμη ότι το σύστημα θα είναι ανοιχτό για όλους μετά τις 30 του μήνα, αλλά οι δηλώσεις που θα εκκαθαρίζονται θα είναι εκπρόθεσμες.

Ο κ. Θεοχάρης διευκρίνισε ότι ενώ την προηγούμενη χρονιά ελέγχονταν επιστροφές άνω των 1.500 ευρώ, φέτος θα ελέγχονται όσες περιπτώσεις έχουν ενδιαφέρον.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Αύγουστος, 2013, 8:56 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Θεοχάρης: Στην εφορία για διευκρινίσεις 100 χιλιάδες φορολογούμενοι”

 1. […] Θα ελέγχονται όσες περιπτώσεις έχουν ενδιαφέρον. Ο γενικός γραμματέας Εσόδων κάλεσε τους πολίτες να δουν την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης ηλεκτρονικά, καθώς η πρώτη δόση λήγει στις 30 Αυγούστου Για έλεγχο και διευκρινίσεις για τις φορολογικές τους δηλώσεις θα κληθούν να μεταβούν εντός της εβδομάδας στις κατά τόπους εφορίες 100 χιλιάδες φορολογούμενοι. Αυτό δήλωσε […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr