Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ωφελούμενων για τους παιδικούς σταθμούς

Αναρτήθηκαν στην ΕΕΤΑΑ τα ονόματα όσων πληρούν τις προϋποθέσεις.

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζει η ιστοσελίδα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας – Παράπονα από τους γονείς που αγωνιούν

Ανακοινώθηκαν χθες, Κυριακή, τα ονόματα των ωφελούμενων μητέρων, τα παιδιά των οποίων θα εισαχθούν σε συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς βάσει του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» που χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ.  Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ και τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν  στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Να θυμίσουμε ότι στις 20 Αυγούστου είχαν ανακοινωθεί οι προσωρινοί πίνακες με τις εν δυνάμει ωφελούμενες μητέρες και τις απορριπτέες αιτήσεις και ακολούθησε τριήμερη διαδικασία της υποβολής ενστάσεων.

Πρέπει πάντως να τονιστεί ότι η ιστοσελίδα παρουσιάζει συνεχώς τεχνικά προβλήματα, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας από ενδιαφερόμενους γονείς, κάτι που θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί από την εταιρεία.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα ονόματα των παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις εδώ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Αύγουστος, 2013, 10:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ωφελούμενων για τους παιδικούς σταθμούς”

 1. […] Αναρτήθηκαν στην ΕΕΤΑΑ τα ονόματα όσων πληρούν τις προϋποθέσεις. Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζει η ιστοσελίδα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας – Παράπονα από τους γονείς που αγωνιούν Ανακοινώθηκαν χθες, Κυριακή, τα ονόματα των ωφελούμενων μητέρων, τα παιδιά των οποίων θα εισαχθούν σε συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς βάσει του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» που χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ.  […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr