Έρχεται νέα αύξηση – σοκ στους φόρους!

Κυριολεκτικά τρομακτική θα είναι η αύξηση στη φορολογία τη νέα χρονιά, καθώς καταργούνται φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις φόρων ενώ ενώ αυξάνεται η φορολογία κυρίως στους ελεύθερους επαγγελματίες και στα ενοίκια.

Η έκθεση του ΔΝΤ είναι αποκαλυπτική για την φοροεπιδρομή που μας περιμένει για τα εισοδήματα που αποκτώνται μέσα στη χρονιά που τρέχει, δηλαδή το 2013, και θα τα πληρώσουμε το 2014.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως θα πληρώσουμε επιπλέον άμεσους φόρους κατά 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ.
Όπως προαναγγέλλει το ΔΝΤ αυξημένοι κατά 400 εκατομμύρια ευρώ θα είναι και οι έμμεσοι φόροι τη νέα χρονιά

Σύμφωνα με την έκθεση, που αποκωδικοποιεί το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, η αύξηση της άμεσης φορολογίας το 2014 θα είναι της τάξης του 12,4%.
Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως θα πληρώσουμε επιπλέον άμεσους φόρους κατά 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ.
Όπως προαναγγέλλει το ΔΝΤ αυξημένοι κατά 400 εκατομμύρια ευρώ θα είναι και οι έμμεσοι φόροι τη νέα χρονιά!

Άμεσοι φόροι 2013 17 δισ.ευρώ
Άμεσοι φόροι 2014 19,1 δισ.ευρώ

Το ΔΝΤ, με την έκθεση του, ξεκαθαρίζει πως θα ληφθούν και επιπλέον μέτρα εαν η κυβέρνηση δεν μαζέψει τα προβλεπόμενα έσοδα και ταυτόχρονα τη φοροδιαφυγή

Κανείς δεν θα γλιτώσει από τη νέα φοροεπιδρομή που προβλέπει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και θα αποτυπωθεί και στον προϋπολογισμό του 2014, όπως αποκαλύπτει η Ναυτεμπορική.

Τα επιπλέον 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ από τους άμεσους φόρους θα προκύψουν από:

– Την κατάργηση φοροαπαλλαγών και την κατάργηση εκπτώσεων φόρου για τα παιδιά
– Την αύξηση της φορολογίας στους ελεύθερους επαγγελματίες
– Την αύξηση της φορολογίας ενοικίων

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία το ΔΝΤ, με την έκθεση του, ξεκαθαρίζει πως θα ληφθούν και επιπλέον μέτρα εαν η κυβέρνηση δεν μαζέψει τα προβλεπόμενα έσοδα και ταυτόχρονα τη φοροδιαφυγή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Αύγουστος, 2013, 4:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Έρχεται νέα αύξηση – σοκ στους φόρους!”

 1. […] Κυριολεκτικά τρομακτική θα είναι η αύξηση στη φορολογία τη νέα χρονιά, καθώς καταργούνται φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις φόρων ενώ ενώ αυξάνεται η φορολογία κυρίως στους ελεύθερους επαγγελματίες και στα ενοίκια. Η έκθεση του ΔΝΤ είναι αποκαλυπτική για την φοροεπιδρομή που μας περιμένει για τα εισοδήματα που αποκτώνται μέσα στη χρονιά που τρέχει, δηλαδή το 2013, και […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr