Ο δήμαρχος Ιθάκης ζητά τρεις υποψήφιους δημάρχους

Με επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου.

Διαβάστε το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δεν πρέπει να είναι «ψυχασθενείς, καβαλημένοι και επαγγελματίες πολιτικοί» αλλά να είναι «κάτώ των 40, άριστοι γνώστες της Αγγλικής και αφιλοκερδείς»

Σε μια απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά προχώρησε ο δήμαρχος της Ιθάκης, ο οποίος σε έγγραφο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου αναλαμβάνει να περιγράψει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέτει ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.

Πρόκειται για έναν κατάλογο έξι «συν» και επτά «πλην» πάντα κατά την κρίση του δημάρχου ώστε οι Θιακοί να επιλέξουν «τον καλύτερο από τους καλύτερους και όχι τον λιγότερο χειρότερο από τους χειρότερους».

Ο ηλικίας 67 ετών Ιωάννης Κασσιανός διανύει την πρώτη του δημαρχιακή θητεία ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Παραμένει, πάντως, άγνωστο αν ο ίδιος καλύπτει τις προδιαγραφές που έθεσε για τους υποψήφιους διαδόχους..

Δείτε το έγγραφο:

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Αύγουστος, 2013, 10:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο δήμαρχος Ιθάκης ζητά τρεις υποψήφιους δημάρχους”

 1. […] Με επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου. Διαβάστε το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δεν πρέπει να είναι «ψυχασθενείς, καβαλημένοι και επαγγελματίες πολιτικοί» αλλά να είναι «κάτώ των 40, άριστοι γνώστες της Αγγλικής και αφιλοκερδείς» Σε μια απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά προχώρησε ο δήμαρχος της Ιθάκης, ο οποίος σε έγγραφο […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr