Όλα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται

Στη δημοσιότητα έδωσε το βράδυ της Τετάρτης το υπουργείο Παιδείας τη λίστα των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα στελεχώσουν κενές εκπαιδευτικές θέσεις. Οι μετακινήσεις εκπαιδευτικών από την δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ήταν μία από τις προαπαιτούμενες δράσεις στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δημοσίου τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας

• Για 6.041 πλεονάζουσες θέσεις, προκηρύχτηκαν 4.600 κενές θέσεις προς πλήρωση.

• Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υπουργείου ξεπέρασαν τις 5.750.

• Οι θέσεις που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί με την υποβολή των αιτήσεων προτίμησής τους έφτασαν τις 3.495, όσες και τελικά είναι οι μετακινήσεις της ανακατανομής των εκπαιδευτικών.

• Από αυτές οι 2.495 θα καλύψουν εκπαιδευτικές θέσεις εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης και στην πόλη που ήδη βρίσκονται.

Οι ειδικότητες που μετατάσσονται είναι Γυμναστές, Καθηγητές Πληροφορικής, Γαλλικής Φιλολογίας, Θεατρικών σπουδών, Μουσικής και Καλλιτεχνικών, ειδικότητες που διδάσκουν τα αντικείμενα που προβλέπονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Αύγουστος, 2013, 10:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Όλα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται”

 1. […] Στη δημοσιότητα έδωσε το βράδυ της Τετάρτης το υπουργείο Παιδείας τη λίστα των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα στελεχώσουν κενές εκπαιδευτικές θέσεις. Οι μετακινήσεις εκπαιδευτικών από την δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ήταν μία από τις προαπαιτούμενες δράσεις στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δημοσίου τομέα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr