Δείτε σήμερα από τις 10:00 το πρωί όλες τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

«Βουτιά» ακόμα και 1.000 μορίων σε σχολές του 2ου και 4ου πεδίου – Μεγάλη πτώση αναμένεται σε Πολυτεχνεία, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές – Οι βάσεις θα κρύβουν εκπλήξεις, λέει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους και τις οικογένειές τους καθώς αύριο, Πέμπτη, ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές καθώς και τα ονόματα των επιτυχόντων, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

Οι βάσεις θα αναρτηθούν από αύριο στις 10:00 το πρωί

Πάντως, οι βάσεις θα κρύβουν εκπλήξεις, όπως λέει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης και λόγω του σχεδίου «Αθηνά» αλλά και λόγω κρίσης και διαμόρφωσης λόγω αυτής των επιθυμιών των υποψηφίων.

Σε κάποιες σχολές κυρίως του 2ου και του 4ου πεδίου αναμένεται αν σημειωθούν ιστορικά χαμηλά με «βουτιά» ακόμα και 1.000 μορίων.

Πολυτεχνεία και Φυσικομαθηματικές σχολές αναμένεται να έχουν μεγάλη πτώση, όπως επίσης και οι Οικονομικές σχολές.

Η πτώση αναμένεται να είναι η γενικότερη τάση όπως επίσης και η επιθυμία των υποψηφίων να σπουδάσουν σε σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μην απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Αύγουστος, 2013, 12:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δείτε σήμερα από τις 10:00 το πρωί όλες τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ”

 1. […] «Βουτιά» ακόμα και 1.000 μορίων σε σχολές του 2ου και 4ου πεδίου – Μεγάλη πτώση αναμένεται σε Πολυτεχνεία, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές – Οι βάσεις θα κρύβουν εκπλήξεις, λέει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους και τις οικογένειές τους καθώς αύριο, Πέμπτη, ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στρατιωτικές […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr