«Αλεξιάδα» κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Μεσαιωνικού Βυζαντινού Φεστιβάλ του Δήμου Καστοριάς με τον γενικό τίτλο «Αλεξιάδα» , την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαυριώτισσας και ώρα έναρξης 21:30 μ.μ., πρόκειται να κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ με την πραγματοποίηση του τελικού δρώμενου και την ιστορική αναπαράσταση της απελευθέρωσης της πόλης της Καστοριάς από τον Αλέξιο Κομνηνό .

Η πρόσβαση των οχημάτων Ι.Χ. θα επιτρέπεται έως το πάρκινγκ του Σπηλαίου Δράκου ενώ θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης την 1/9 από τις 17:00 έως και την 00:30 βραδυνή από το τμήμα μετά το πάρκινγκ του Σπηλαίου Δράκου έως και το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς .

Για την διευκόλυνση της μετάβασης των θεατών του τελικού δρώμενου στην Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ,θα λειτουργήσουν τα παρακάτω :

 • Μετάβαση με τα λεωφορεία του Δήμου Καστοριάς με αφετηρία επιβίβασης το πάρκινγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από τις 19:30μ.μ. , με συνεχή δρομολόγια ανά δέκα λεπτά .

Τελευταίο δρομολόγιο στις 21:00 μ.μ.

Ομοίως θα υπάρξει μέριμνα και για την επιστροφή του κοινού από την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας προς το πάρκινγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με τα λεωφορεία του Δήμου Καστοριάς , μετά τη λήξη της εκδήλωσης .

 

 • Πλοιάριο «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ»

Επιβίβαση από την περιοχή του Σταυρού (περιοχή Rouayal ) και αποβίβαση στην Μαυριώτισσα Ώρα Δρομολογίου 19 : 15μ.μ.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Καστοριάς : 2467029630 /2467022655 / 2467028999 .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Αύγουστος, 2013, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr