Στα Γιάννενα δεν κλείνει τίποτα, σε πολλούς νομούς καμία αλλαγή

Πείτε επιτέλους την αλήθεια, μένει μόνο μια Ταξιαρχία στην Κοζάνη, σε ολόκληρη την Δ. Μακεδονία.

Η τοπική ανικανότητα μας έχει εκθέσει παντού. Οι οικονομικές επιπτώσεις σε όλη την κοινωνία θα έχουν δραματικές συνέπειες. Η τοπική σημερινή εξουσία του ν. Καστοριάς δυστυχώς είναι ένα απαράδεκτο μείγμα αποτυχίας και ήττας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Αύγουστος, 2013, 6:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Στα Γιάννενα δεν κλείνει τίποτα, σε πολλούς νομούς καμία αλλαγή”

 1. ΤΑΣΟΣ

  Να σας ενημερώσω λιγάκι σχετικά με τα Ιωάννινα. Μια εβδομάδα περίπου πριν από την έκδοση του εγγράφου αναδιοργάνωσης του στρατού ήταν δεδομένο πως έκλεινε το 625 τάγμα πεζικού στα Γιάννενα. Μάλιστα είχαν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά τα στελέχη που πήγαιναν με μετάθεση εκεί ότι οι μεταθέσεις θα ανασταλούν λόγω κλεισίματος. Μέσα σε μια εβδομάδα με συντονισμένες κινήσεις των τοπικών φορέων αυτό ανατράπηκε. Μόλις εστάλη μετά από μια βδομάδα το έγγραφο μέσω του συστήματος διαβίβασης αλληλογραφίας του στρατού, στην πρώτη γραμμή έγγραφε για το κλείσιμο του ΚΕΝ Άρτας. Μετά από 2 ώρες περίπου ήρθε ορθή επανάληψη του εγγράφου όπου το ΚΕΝ Άρτας αφαιρέθηκε και ως εκ τούτου δεν κλείνει. Αυτά τα λίγα για να μην σας πουν και καλά ότι το κλείσιμο στην Καστοριά είναι απόφαση του ΚΥΣΕΑ και δεν ανατρέπεται. Αν οι τοπικοί φορείς σας πουν κάτι τέτοιο και εγώ τότε θα σας αποκαλύψω πολύ περισσότερα πράγματα.

 2. […] Πείτε επιτέλους την αλήθεια, μένει μόνο μια Ταξιαρχία στην Κοζάνη, σε ολόκληρη την Δ. Μακεδονία. Η τοπική ανικανότητα μας έχει εκθέσει παντού. Οι οικονομικές επιπτώσεις σε όλη την κοινωνία θα έχουν δραματικές συνέπειες. Η τοπική σημερινή εξουσία του ν. Καστοριάς δυστυχώς είναι ένα απαράδεκτο μείγμα αποτυχίας και ήττας. blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr