Παραιτήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου- Παρασκευή όλοι στην πύλη του Στρατοπέδου Παπαπέτρου!!!

Οι μόνοι που δεν κουνιούνται και τρέμουν μην χάσουν τις θέσεις και τις αμοιβές τους είναι οι βουλευτές,δήμαρχοι,Αντιπεριφερειάρχες περιφερειακοί δημοτικοί σύμβουλοι, του ν. Καστοριάς.

Το Αμύνταιο  σηκώνει μαύρη σημαία!!! Δεν θα ανοίξουν σήμερα τα καταστήματα του Αμυνταίου.

Στην έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στον Δήμο Αμυνταίου,  για το κλείσιμο του στρατοπέδου Παπαπέτρου,παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωσηφίδης , το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου,ο Περιφερειακός  Σύμβουλος Γίοσκος Νίκος, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αμυνταίου και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου.

Παράλληλα αποφασίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας , Παρασκευή 30/8/2013 και ώρα 07:30 πμ, στην πύλη του Στρατοπέδου Παπαπέτρου, διαδηλώνοντας την αντίθεση τους  στο επικείμενο κλείσιμο του ιστορικού στρατοπέδου.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Αύγουστος, 2013, 1:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Παραιτήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου- Παρασκευή όλοι στην πύλη του Στρατοπέδου Παπαπέτρου!!!”

  1. […] Οι μόνοι που δεν κουνιούνται και τρέμουν μην χάσουν τις θέσεις και τις αμοιβές τους είναι οι βουλευτές,δήμαρχοι,Αντιπεριφερειάρχες περιφερειακοί δημοτικοί σύμβουλοι, του ν. Καστοριάς. Το Αμύνταιο  σηκώνει μαύρη σημαία!!! Δεν θα ανοίξουν σήμερα τα καταστήματα του Αμυνταίου. Στην έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στον Δήμο Αμυνταίου,  για το κλείσιμο του στρατοπέδου Παπαπέτρου,παραιτήθηκε ο […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr