Θεατές των δραματικών εξελίξεων οι περιφερειακοί σύμβουλοι Καστοριάς

Δεν έχουν παρέμβει σε κανένα θέμα, είναι αδιάφοροι και άτολμοι.

Παπα’ι’ορδανίδης και Δακής γνωρίζουν για το πόσο προβληματική είναι τοπικά η κατάσταση αλλά και αυτοί περιμένουν τις εκλογές οπότε και το 60% των σημερινών εκλεγμένων συμβούλων δεν θα είναι στα νέα ψηφοδέλτια.

Και να είναι δεν θα εκλεγούν φυσικά…….

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Αύγουστος, 2013, 11:16 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Θεατές των δραματικών εξελίξεων οι περιφερειακοί σύμβουλοι Καστοριάς”

 1. Βασίλης

  Η κατρακύλα του τελευταίου εξαμήνου συνεχίζεται. Μετά την κατάργηση του τμήματος στο Τ.Ε.Ι. Καστοριάς και την μεταφορά της Αρχιτεκτονικής σχολής από την Καστοριά στην Κοζάνη, τώρα αποψιλώνεται και από τον στρατό ο ακριτικός μας νομός. Δυστυχώς η Καστοριά με τους μοιραίους και άβουλους βουλευτές, αντιπεριφερειάρχη και τους τρεις δημάρχους βιώνει την χειρότερή της εποχή. Η περιοχή μας, πολιτικά ακέφαλη έρμαιο στις αποφάσεις «ισχυρών» πολιτικών άλλων περιοχών. Κρίμα, κρίμα, κρίμα.

 2. […] Δεν έχουν παρέμβει σε κανένα θέμα, είναι αδιάφοροι και άτολμοι. Παπα’ι’ορδανίδης και Δακής γνωρίζουν για το πόσο προβληματική είναι τοπικά η κατάσταση αλλά και αυτοί περιμένουν τις εκλογές οπότε και το 60% των σημερινών εκλεγμένων συμβούλων δεν θα είναι στα νέα ψηφοδέλτια. Και να είναι δεν θα εκλεγούν φυσικά…….       blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr