Ο ΣΥΡΙΖΑ για το γιουχάρισμα στην Αντωνίου και το στεφάνι που τελικά δεν κατέθεσε

Διαπιστευτήρια στο ακροδεξιό κοινό.Πληροφορηθήκαμε, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πως η βουλευτίνα της Ν.Δ. του νομού μας κ. Αντωνίου κατέθεσε στεφάνι σε περιθωριακή γιορτή μίσους που διοργανώνεται κάθε χρόνο για τη λήξη των εχθροπραξιών του εμφυλίου.

Το «λαϊκό κορίτσι» λοιπόν – όπως έχει αυτοπροσδιοριστεί η ίδια- που εγκάλεσε το βουλευτή μας Διαμαντόπουλο Ευάγγελο για χρήση ρήσης του αρχικαπετάνιου της Εθνικής μας Αντίστασης, καθώς για την ίδια επρόκειτο για εμφυλιοπολεμική αναφορά (ανιστόρητη άποψη ωστόσο), έδωσε τα διαπιστευτήρια της στο ακροδεξιό κοινό.

Αναρωτιόμαστε κατά πόσο μια βουλευτίνα που το κόμμα της αυτοπροσδιορίζεται στο δημοκρατικό τόξο μπορεί να συμμετέχει σε γεγονότα που έχουν χαρακτηριστεί «γιορτές μίσους» και έχουν απαγορευτεί από το Ελληνικό κράτος.

Περιμένουμε απάντηση στο τι ακριβώς εννοεί όταν αναφέρει πως… «εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Πλέον οι μάσκες πέφτουν, η καλλιέργεια του κλίματος τρομοκρατίας, εφάμιλλο του μετεμφυλιακού κράτους της δεξιάς, που δημιουργεί η δικομματική μνημονιακή κυβέρνηση, με ενορχηστρωτές την ακροδεξιά δράκα του στενού περιβάλλοντος του κ. Σαμαρά για να παραμένει γαντζωμένη στην εξουσία, εμφανίζει όλο και πιο συχνά το πραγματικό της πρόσωπο.

Υ.Γ. Όσο για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την τελετή υποθέτουμε, πως δεν πήραν παραπάνω διάσταση με την επέμβαση του υπευθύνου Δ. Μακεδονίας της Χ.Α., που έχει εκθειάσει δημοσίως την κ. Αντωνίου, και θα τα επιληφθεί ο …διαχειριστής της δεξιάς πολυκατοικίας!

 ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ – Δ.Τ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Σεπτέμβριος, 2013, 10:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο ΣΥΡΙΖΑ για το γιουχάρισμα στην Αντωνίου και το στεφάνι που τελικά δεν κατέθεσε”

  1. […] Διαπιστευτήρια στο ακροδεξιό κοινό.Πληροφορηθήκαμε, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πως η βουλευτίνα της Ν.Δ. του νομού μας κ. Αντωνίου κατέθεσε στεφάνι σε περιθωριακή γιορτή μίσους που διοργανώνεται κάθε χρόνο για τη λήξη των εχθροπραξιών του εμφυλίου. Το «λαϊκό κορίτσι» λοιπόν – όπως έχει αυτοπροσδιοριστεί η ίδια- που εγκάλεσε το βουλευτή μας Διαμαντόπουλο Ευάγγελο για χρήση […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr