Άρον άρον έφυγε η Μαρία Αντωνίου από την εκδήλωση στο Βίτσι χθες….Μπουκάλια νερά κράξιμο μνημόνια μέτρα αυξήσεις πείνα….Όλα τα άκουσε. Δείτε VIDEO & FOTO

Και είναι μάλλον η αρχή. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Τους δήθεν τσαμπουκάδες που τόνιζαν κάποιοι( καλά η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε τσαμπουκά, το αντίθετο, και τα τακούνια της έφυγαν από το τρέξιμο μας λέγαν κάποιοι) ας τους δείξει η κ. Αντωνίου ( και όχι με 15 αστυνομκούς πλάι της)  τις δραματικές αποφάσεις που ψηφίζει και η ίδια εναντίον μας, ρεύμα,αυξήσεις,ΟΓΑ,ανεργία,μειώσεις μισθών & συντάξεων,κατάργηση πανεπιστημίων,ΤΕΙ στην Καστοριά, κατάργηση στρατού, και τόσα άλλα για τα οποία δεν αντιδρά.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bKWx2nEzgq8[/youtube]

Οι πληροφορίες μας λένε πως η τοπική αστυνομία την είχε προειδοποιήσει πως θα υπάρξουν έκτροπα.

Της εισηγήθηκαν να μην πάει αλλά για την προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα τραγικά τοπικά και όχι μόνο προβλήματα επέλεξε να πάει πιστεύοντας πως ο ν. Καστοριάς θα ξεχάσει αυτά που γίνονται τους τελευταίους μήνες.

Επίσης να σας πούμε πως η κ. Αντωνίου ανησυχώντας για την γαλάζια τοπική έδρα, πίστεψε πως θα χτυπήσει με αυτόν τον τρόπο, αυτό που πολλοί τονίζουν από τον χώρο της Ν.Δ πως θα ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 

Έρχονται πολλές αντιδράσεις……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Σεπτέμβριος, 2013, 2:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Άρον άρον έφυγε η Μαρία Αντωνίου από την εκδήλωση στο Βίτσι χθες….Μπουκάλια νερά κράξιμο μνημόνια μέτρα αυξήσεις πείνα….Όλα τα άκουσε. Δείτε VIDEO & FOTO”

  1. Εάν ήθελε ο απλός κόσμος να γιουχαΐσει την κα Αντωνίου , δεν υπήρχε λόγος να το κάνουν στο Βίτσι. Μπορούσαν να το κάνουν σε τόσες άλλες εκδηλώσεις όπου εμφανίζετε η κα Βουλευτής. Άρα λοιπόν όλα τα κομούνια για να μαυροσουν το μνημόσυνο τον Ελλήνων στρατιωτών ήταν αφορμή το Βίτσι , και όχι η κα Αντωνίου

  2. Loo Koo

    Στο βίντεο φαίνεται ότι μόλις ανεβαίνει στην εξέδρα των Αποστράτων (διοργανωτές της εκδηλώσεως για την μάχη του Βιτσίου μεταξύ Ελληνικού Στρατού και κομμουνιστών).
    όλος ο κόσμος φωνάζει «προδότες της νουδού, προδότες της νουδού, προσβάλλεις τη μνήμη των νεκρών στρατιωτών, σήκω φύγε….., είναι προσβολή, είναι προσβολή, να φύγεις, να φύγεις» κι έτσι αμέσως αναγκάζεται να φύγει άρων άρων και φυσικά δεν καταθέτει κανένα στεφάνι.
    Ερώτηση: Πού ήταν η ΟΝΝΕΔ? η νεολαία της ΧΑ, υπό τον βουλευτή που παρίστατο, ήταν εκεί, η ΟΝΝΕΔ πού ήταν?

  3. […] Και είναι μάλλον η αρχή. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Τους δήθεν τσαμπουκάδες που τόνιζαν κάποιοι( καλά η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε τσαμπουκά, το αντίθετο, και τα τακούνια της έφυγαν από το τρέξιμο μας λέγαν κάποιοι) ας τους δείξει η κ. Αντωνίου ( και όχι με 15 αστυνομκούς πλάι της)  στις δραματικές αποφάσεις που […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr