125 προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενέκρινε την πρόσληψη 125 ατόμων που θα γίνει σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και σε 48 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας με σκοπό την κάλυψη του προγράμματος εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου με τη διενέργεια εμβολιασμών, τη λήψη δειγμάτων αίματος και παθολογικού υλικού και την σήμανση των εξετασθέντων ζώων. Ο εμβολιασμός και η αιμοληψία διενεργείται από τους Κτηνιάτρους με τη βοήθεια των Τεχνολόγων Ζωικής Παραγωγής και οι Εργάτες πραγματοποιούν την σήμανση στα αυτιά των ζώων με ειδική συσκευή. Το πρόγραμμα αυτό συνχρηματοδοτείται μέσω του Κτηνιατρικού Ταμείου από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και για την μη πιστή εφαρμογή του κατά το παρελθόν και μέχρι σήμερα η χώρα μας εγκαλείται από αυτές, με την απειλή επιβολής προστίμου και την έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας.
Καθορίζουμε τον αριθμό κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών, ως ακολούθως:

 

Η απόφαση:

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Σεπτέμβριος, 2013, 10:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “125 προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης”

 1. […] Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενέκρινε την πρόσληψη 125 ατόμων που θα γίνει σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και σε 48 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας με σκοπό την κάλυψη του προγράμματος εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου με τη διενέργεια εμβολιασμών, τη λήψη δειγμάτων αίματος και παθολογικού υλικού και την σήμανση των εξετασθέντων ζώων. […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr