Σε μεγάλη αδράνεια Αντωνίου,Διαμαντόπουλος και τοπικοί φορείς του ν. Καστοριάς. Άμεσες αλλαγές χρειάζονται παντού…

Κλοπές,ληστείες, παντού, στρατός ΤΕΛΟΣ, στην αστυνομία »Καλλικράτης» θα μείνουμε με 200 αστυνομικούς, και δεν είναι ικανός ούτε ένας να κινηθεί και να αλλάξει μια αρνητική απόφαση για τον νομό Καστοριάς.

Έχουμε μεγάλο κενό στις διεκδικήσεις μας.

Η κυβερνητική βουλευτής Μ.Αντωνίου δεν μπορεί να πετύχει ούτε σε ένα ζήτημα και είναι λογικό 4-5 στελέχη να ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι της γαλάζιας λίστας….

Το ζήτημα βέβαια είναι η Ν.Δ θα κερδίσει έδρα στην Καστοριά…….

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Σεπτέμβριος, 2013, 5:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Σε μεγάλη αδράνεια Αντωνίου,Διαμαντόπουλος και τοπικοί φορείς του ν. Καστοριάς. Άμεσες αλλαγές χρειάζονται παντού…”

  1. xaris

    ox re parara den barethikes na milas mono gia tin antoniou…to katalabame den tin goustareis!!

  2. […] Κλοπές,ληστείες, παντού, στρατός ΤΕΛΟΣ, στην αστυνομία »Καλλικράτης» θα μείνουμε με 200 αστυνομικούς, και δεν είναι ικανός ούτε ένας να κινηθεί και να αλλάξει μια αρνητική απόφαση για τον νομό Καστοριάς. Έχουμε μεγάλο κενό στις διεκδικήσεις μας. Η κυβερνητική βουλευτής Μ.Αντωνίου δεν μπορεί να πετύχει ούτε σε ένα ζήτημα και είναι λογικό 4-5 στελέχη να ετοιμάζονται […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr