Αντώνη Σαμαρά προχώρα στην αλλαγή και μην ακούς δημάρχους και περιφερειάρχες……..

Οι πολίτες θέλουν άμεσα την αλλαγή στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι πάντες θεωρούν πολύ θετική την απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας να αλλάξει τον τρόπο εκλογής δημάρχων,περιφερειαρχών και συμβούλων.

Οι μόνοι που αντιδρούν γιατί χάνουν…είναι οι εκλεγμένοι σήμερα διότι γνωρίζουν οι περισσότεροι από αυτούς πως δεν έχουν καμία τύχη μιας και την προηγούμενη φορά οι πολίτες ψήφιζαν συμβούλους και όχι αυτούς.

Η απόφαση του Αντ. Σαμαρά είναι κορυφαία θα αλλάξει πολλά βάζοντας σε σειρά πολλά ζητήματα εξαρτήσεων,τρομερής διαπλοκής και άλλων πολλών θεμάτων που κάποιοι εκμεταλλεύονταν με ξεδιάντροπο τρόπο »πατώντας» στα προβλήματα του κόσμου…

ΤΕΛΟΣ αυτά, σαν χωριστές προσωπικότητες οι δήμαρχοι-περιφερειάρχες θα ψηφίζονται και διαφορετικό ψηφοδέλτιο για τους συμβούλους.

Γνωρίζουμε πως τρέμουν μερικοί μιας και γνωρίζουν την αποτυχία που έρχεται. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, αλλαγή ΤΩΡΑ στην πολιτική των δήμων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Σεπτέμβριος, 2013, 12:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αντώνη Σαμαρά προχώρα στην αλλαγή και μην ακούς δημάρχους και περιφερειάρχες……..”

  1. […] Οι πολίτες θέλουν άμεσα την αλλαγή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πάντες θεωρούν πολύ θετική την απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας να αλλάξει τον τρόπο εκλογής δημάρχων,περιφερειαρχών και συμβούλων. Οι μόνοι που αντιδρούν γιατί χάνουν…είναι οι εκλεγμένοι σήμερα διότι γνωρίζουν οι περισσότεροι από αυτούς πως δεν έχουν καμία τύχη μιας και την προηγούμενη φορά οι πολίτες […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr