Λύση για τις προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία

Τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στην βουλή λύνει το πρόβλημα για τις προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία.Πλεόν το υπουργείο Παιδείας (και όχι οι Δήμοι) θα καταρτίζει συμβάσεις για τον καθαρισμό των σχολείων .

Συγκεκριμένα στην τροπολογία επισημαίνεται πως όταν το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που εργάζεται στους Δήμους δεν καλύπτει τις ανάγκες για τον καθαρισμό των σχολείων, μπορεί το υπουργείο Παιδείας να καταρτίζει συμβάσεις μίσθωσης έργου μεταβατικά για τα σχολικά έτη 2013 – 2014 και 2014 – 2015. Πρακτικά η ρύθμιση επιλύει τόσο το ζήτημα της διαδικασίας για τις προσλήψεις, όσο και του κόστους μισθοδοσίας. Σύμφωνα με τη διάταξη το κόστος μέχρι το 2015 δεν θα επιβαρύνει τους δήμους. Ωστόσο από το σχολικό έτος 2015 -2016, θα εγγράφεται ειδική πίστωση από το υπουργείο Εσωτερικών και θα κατανέμεται κατά αναλογία στους οικείους δήμους.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Σεπτέμβριος, 2013, 12:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Λύση για τις προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία”

  1. […] Τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στην βουλή λύνει το πρόβλημα για τις προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία.Πλεόν το υπουργείο Παιδείας (και όχι οι Δήμοι) θα καταρτίζει συμβάσεις για τον καθαρισμό των σχολείων . Συγκεκριμένα στην τροπολογία επισημαίνεται πως όταν το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που εργάζεται στους Δήμους δεν καλύπτει τις ανάγκες για τον καθαρισμό των […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr