ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΙΗ, ΣΟΦΙΑ , ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα επιστρέψουν από το Βελιγράδι με 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.
Οι  Μαίη Εμμανουηλίδου και η Σοφία Τσιόλα  κατέκτησαν συμμετέχοντας στο πλήρωμα της ελληνικής αποστολής του αγωνίσματος JWA 4- (Τετράκωπος Άνευ) Αργυρό Μετάλλιο το Σάββατο 7/9/13 αλλά δεν σταμάτησαν εδώ και την Κυριακή 8/9/13 κατέκτησαν πάλι Αργυρό μετάλλιο στην δίκωπο άνευ JWA 2-.

Άλλο ένα μετάλλιο πανηγυρίζει ο όμιλος μας  χάρη στον αθλητή μας Γιώργο Παπαϊωάννου ο οποίος συμμετέχοντας στο πλήρωμα της Εθνικής μας ομάδας στο τετραπλό σκιφ JMA 4-κατέκτησε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο.
Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς!!!

Σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δώσατε!!!!!

http://nokast.blogspot.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Σεπτέμβριος, 2013, 2:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΙΗ, ΣΟΦΙΑ , ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!”

  1. […] Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα επιστρέψουν από το Βελιγράδι με 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο. Οι  Μαίη Εμμανουηλίδου και η Σοφία Τσιόλα  κατέκτησαν συμμετέχοντας στο πλήρωμα της ελληνικής αποστολής του αγωνίσματος JWA 4- (Τετράκωπος Άνευ) Αργυρό Μετάλλιο το Σάββατο 7/9/13 αλλά δεν σταμάτησαν εδώ και την Κυριακή 8/9/13 κατέκτησαν πάλι Αργυρό μετάλλιο στην […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr