Εκδήλωση για τα μανιτάρια του Γράμμου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης

Ο σύλλογος Φίλων Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης και ο σύλλογος Μανιταροφίλων Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «Τα μανιτάρια του Γράμμου. Αυτός ο άγνωστος μικρόκοσμος. Μανιταρογνωσία, μανιταροφιλία».
Ομιλητής: Λάκης Τσαμπάζης, Πρόεδρος των Μανιταροφίλων Δυτικής Μακεδονίας
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 12:00
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με περιήγηση στην έκθεση με ιστορικές φωτογραφίες και στην έκθεση για τη Χλωρίδα και την Πανίδα του Γράμμου του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης.

Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Σεπτέμβριος, 2013, 7:07 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Εκδήλωση για τα μανιτάρια του Γράμμου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης”

  1. […] Ο σύλλογος Φίλων Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης και ο σύλλογος Μανιταροφίλων Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «Τα μανιτάρια του Γράμμου. Αυτός ο άγνωστος μικρόκοσμος. Μανιταρογνωσία, μανιταροφιλία». Ομιλητής: Λάκης Τσαμπάζης, Πρόεδρος των Μανιταροφίλων Δυτικής Μακεδονίας Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 12:00 Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με περιήγηση στην έκθεση με ιστορικές φωτογραφίες και στην […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr