Λουκέτο … διαρκείας στα σχολεία μετά το πρώτο κουδούνι

Φωτιά στην Παιδεία μπαίνει αμέσως με την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Σήμερα οι καθηγητές αναμένεται να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις, όμως ο δρόμος που έδειξαν οι 80 από τις 88 ΕΛΜΕ δείχνουν το δρόμο.

Η απόφαση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά μοιάζει αυτή την ώρα βέβαιη, με τους καθηγητές να αντιδρούν τόσο στο θέμα της κινητικότητας, όσο και στο νέο σχέδιο για το λύκειο.

Μετά από κάθε πενθήμερη οι καθηγητές θα αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που προτείνεται μετά από κάθε απεργιακό πενθήμερο οι καθηγητές θα καλούνται να λάβουν αποφάσεις για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

Από την πλευρά του πάντως το υπουργείο διαμηνύει ότι δεν θα προχωρήσει σε επιστράτευση των καθηγητών.

Το υπουργείο πιστεύει ότι ο αγώνας των καθηγητών θα εκφυλιστεί καθώς είναι μεγάλο το οικονομικό κόστος για τον καθένα να συμμετάσχει σε πολυήμερο απεργιακό αγώνα.

Επίσης από την πλευρά του υπουργείου πιστεύεται ότι ούτε η συμμετοχή στις απεργίες θα είναι μεγάλη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2013, 9:57 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Λουκέτο … διαρκείας στα σχολεία μετά το πρώτο κουδούνι”

 1. […] Φωτιά στην Παιδεία μπαίνει αμέσως με την αρχή της σχολικής χρονιάς. Σήμερα οι καθηγητές αναμένεται να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις, όμως ο δρόμος που έδειξαν οι 80 από τις 88 ΕΛΜΕ δείχνουν το δρόμο. Η απόφαση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά μοιάζει αυτή την ώρα βέβαιη, με τους καθηγητές […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr