ΕΠΕΙΓΟΝ- Aιτήσεις παραγωγών για ΕΛΓΑ

Ενημερώνουμε ότι είναι εξαιρετικά ΕΠΕΙΓΟΝ, όπως προσέλθουν οι παραγωγοί στα γραφεία της ΕΑΣ προκειμένου να συμπληρώσουν της αιτήσεις για τον ΕΛΓΑ. Η προθεσμία λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και το μηχανογραφικό σύστημα πλέον δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει.

Επίσης η ΕΝΩΣΗ αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει και τη λογιστική παρακολούθηση και διαχείριση των λογιστικών βιβλίων των παραγωγών με αναλογικό, ενδεικτικό και χαμηλό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους υπαλλήλους της ΕΑΣ :

1)ΖΙΑΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

2)ΜΠΛΙΑΓΓΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ

Τηλ.2467081886-2467081887

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2013, 11:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΕΠΕΙΓΟΝ- Aιτήσεις παραγωγών για ΕΛΓΑ”

  1. […] Ενημερώνουμε ότι είναι εξαιρετικά ΕΠΕΙΓΟΝ, όπως προσέλθουν οι παραγωγοί στα γραφεία της ΕΑΣ προκειμένου να συμπληρώσουν της αιτήσεις για τον ΕΛΓΑ. Η προθεσμία λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και το μηχανογραφικό σύστημα πλέον δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει. Επίσης η ΕΝΩΣΗ αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει και τη λογιστική παρακολούθηση και διαχείριση των λογιστικών βιβλίων των παραγωγών […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr