Έναρξη της εκστρατείας ενημέρωσης ενόψει των ευρωεκλογών – Στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης ο alphafm.gr με το Ε.Κ

Στην πορεία προς τις ευρωεκλογές του 2014, το ΕΚ εγκαινιάζει επισήμως την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Οι Αντιπρόεδροι του ΕΚ κ. Αννυ Ποδηματά (Σοσιαλιστές) και Οτμαρ Κάρας (ΕΛΚ, Αυστρία) θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου στις 11.30 πμ (ώρα Γαλλίας) προκειμένου να δώσουν πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης για τις λεπτομέρειες της εκστρατείας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη τύπου μέσω του EP Live και EbS+ (σύνδεσμοι παρακάτω).

  • Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σύντομα σε 28 χώρες.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2013, 8:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Έναρξη της εκστρατείας ενημέρωσης ενόψει των ευρωεκλογών – Στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης ο alphafm.gr με το Ε.Κ”

  1. […] Στην πορεία προς τις ευρωεκλογές του 2014, το ΕΚ εγκαινιάζει επισήμως την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Οι Αντιπρόεδροι του ΕΚ κ. Αννυ Ποδηματά (Σοσιαλιστές) και Οτμαρ Κάρας (ΕΛΚ, Αυστρία) θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου στις 11.30 πμ (ώρα Γαλλίας) προκειμένου να δώσουν πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr