Να σταματήσουν ορισμένοι στα ΚΕΚ να παίρνουν τα ίδια και τα ίδια άτομα στα σεμινάρια. Στον αέρα οι » παράγοντες » που υπόσχονται τις θέσεις.

Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που θα κάνουν την επιλογή των ατόμων για συμμετοχή στα σεμινάρια. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές καταγγελίες πολιτών πως στα σεμινάρια μπαίνουν συνέχεια τα ίδια άτομα.

Δίνουμε ανοιχτή γραμμή καταγγελιών στον alphafm.gr ( pararas@diktyo1.gr  24670.26945-22289)

Θα βγάλουμε στον αέρα ονόματα παραγόντων που υπόσχονται θέσεις. Επιτέλους να μπαίνουν και νέα άτομα τα οποία θέλουν να καταρτιστούν και να βρουν εργασία.

Οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί που κοροϊδεύουν τον κόσμο και εξευτελίζουν τους πολίτες να βρουν άλλους τρόπους να κερδίσουν ψήφους.

Θέλουμε όλες τις καταγγελίες για όλους αυτούς που απλά το παίζουν έξυπνοι……

Θα επανέλθουμε με νέες καταγγελίες και πληροφορίες

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Σεπτέμβριος, 2013, 4:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Να σταματήσουν ορισμένοι στα ΚΕΚ να παίρνουν τα ίδια και τα ίδια άτομα στα σεμινάρια. Στον αέρα οι » παράγοντες » που υπόσχονται τις θέσεις.”

  1. ΚΩΣΤΑΣ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ BMW, MERCEDES ΚΤΛ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ.

  2. […] Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που θα κάνουν την επιλογή των ατόμων για συμμετοχή στα σεμινάρια. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές καταγγελίες πολιτών πως στα σεμινάρια μπαίνουν συνέχεια τα ίδια άτομα. Δίνουμε ανοιχτή γραμμή καταγγελιών στον alphafm.gr ( pararas@diktyo1.gr  24670.26945-22289) Θα βγάλουμε στον αέρα ονόματα παραγόντων που υπόσχονται θέσεις. Επιτέλους να μπαίνουν και νέα άτομα τα […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr