Έρχονται 1300 προσλήψεις εφοριακών μέσω ΑΣΕΠ

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών τις απολύσεις εφοριακών υπαλλήλων με ανακοίνωση του και προαναγγέλει 1300 προσλήψεις εφοριακών μέσω ΑΣΕΠ.
Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα για απολύσεις εφοριακών υπαλλήλων ενώ αντιθέτως έχει ήδη προβεί και συνεχίζει την υλοποίηση μέτρων ενίσχυσης των εφοριακών υπαλλήλων, καθώς και του φοροεισπρακτικού μηχανισμού ευρύτερα αφού θα γίνουν εως το τέλος του 2014 1300 προσλήψεις εφοριακών . Συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι: • Ήδη έγινε πρόσληψη 200 εφοριακών τον τελευταίο μήνα, μέσω ΑΣΕΠ. • Ετοιμάζονται νέες προσλήψεις πρόσθετων 300 εφοριακών, μέσω ΑΣΕΠ, έως 31/12/13 και επιπλέον 1.000 προσλήψεις εφοριακών εντός του 2014. • 2.500 εφοριακοί ήδη πιστοποιήθηκαν ως ελεγκτές βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης. • Ετοιμάζεται εσωτερική μετακίνηση σημαντικού αριθμού ατόμων του ΥΠΟΙΚ από άλλες Υπηρεσίες για ενίσχυση των ΔΟΥ και εξυπηρέτηση του κοινού.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2013, 6:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Έρχονται 1300 προσλήψεις εφοριακών μέσω ΑΣΕΠ”

 1. […] Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών τις απολύσεις εφοριακών υπαλλήλων με ανακοίνωση του και προαναγγέλει 1300 προσλήψεις εφοριακών μέσω ΑΣΕΠ. Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα για απολύσεις εφοριακών υπαλλήλων ενώ αντιθέτως έχει ήδη προβεί και συνεχίζει την υλοποίηση μέτρων ενίσχυσης των εφοριακών υπαλλήλων, καθώς και του φοροεισπρακτικού μηχανισμού ευρύτερα αφού θα γίνουν […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr