869 θέσεις εργασίας σε δήμους για το 2013 – Δείτε αναλυτικά τους δήμους

Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αναπλ. Οικονομικών εγκρίθηκαν 869 θέσεις εργασίας σε δήμους της χώρας για το 2013.Οι θέσεις εργασίας στους δήμους αφορούν εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό αλλά και διάφορων ειδικοτήτων προσωπικό ,όπου θα στελεχώσει κενές θέσεις σε ΝΠΔΔ των δήμων.

Οι θέσεις εργασίας στους δήμους που εγκρίθηκαν με την απόφαση που σας παρουσιάζει πρώτο σε αποκλειστικότητα το dikaiologitika.gr αφορούν την σύναψη εβδομήντα έξι (76) θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και επτακοσίων ενενήντα τριών (793) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, για το έτος 2013 . Οι θέσεις εργασίας στους δήμους για το 2013 που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr θα καλύψουν τις ανάγκες των ΟΤΑ Α’ Βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών σε προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με διάρκεια οκτώ (8) ή έντεκα (11) μήνες ή έως ένα (1) έτος για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου ανάλογα με την ειδικότητα που αφορά η πρόσληψη.

830 προσλήψεις:

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2013, 9:51 πμ. στις Κατηγορίες ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “869 θέσεις εργασίας σε δήμους για το 2013 – Δείτε αναλυτικά τους δήμους”

 1. […] Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αναπλ. Οικονομικών εγκρίθηκαν 869 θέσεις εργασίας σε δήμους της χώρας για το 2013.Οι θέσεις εργασίας στους δήμους αφορούν εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό αλλά και διάφορων ειδικοτήτων προσωπικό ,όπου θα στελεχώσει κενές θέσεις σε ΝΠΔΔ των δήμων. Οι θέσεις εργασίας στους δήμους που εγκρίθηκαν με την απόφαση που […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr