Επανέρχεται το επίδομα κίνησης για τους φρουρούς της Βουλής

Θα λαμβάνουν επιπλέον 80-120 ευρώ το μήνα – Προστέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Το επίδομα κίνησης στους αστυνομικούς που φυλάσσουν το Μέγαρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων και τον πρωθυπουργό επαναφέρει η κυβέρνηση με διάταξη που προστέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την αναμόρφωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr η διάταξη πέρασε από την «πίσω πόρτα» του κοινοβουλίου– είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις –   με «νομοτεχνική βελτίωση» της τελευταίας στιγμής. Ο τρόπος γραφής δε της διάταξης είναι με τέτοιο τρόπο διατυπωμένος ώστε κανείς να μην κατανοήσει περί τίνος πρόκειται. Χαρακτηριστικά, η ρύθμιση αναφέρει:

«Στην ρύθμιση του β’ εδαφίου της παρ. 13β του άρθρου 9 του νόμου 4111/2013 (Α’18), δεν υπάγονται όσον αφορά την καταβολή εξόδων κίνησης, όσοι αναφέρονται στην παράγραφο 4 της 4331/2013 απόφασης του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων (Β’1108)».

Η «μετάφραση» του παραπάνω σημαίνει ότι οι αστυνόμοι – φρουροί του Μεγάρου της Βουλής, του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών θα λαμβάνουν – πέραν του μισθού τους – επιπλέον 80 έως 120 ευρώ το μήνα. Πέραν όμως της ουσίας της διάταξης, ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τόσο το υπουργείο Οικονομικών όσο και το προεδρείο της Βουλής δηλώνει άγνοια για την διάταξη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2013, 1:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Επανέρχεται το επίδομα κίνησης για τους φρουρούς της Βουλής”

  1. Zhshs

    Πάλι βολεύουν τις τσέπες τους .. !!!

  2. […] Θα λαμβάνουν επιπλέον 80-120 ευρώ το μήνα – Προστέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Το επίδομα κίνησης στους αστυνομικούς που φυλάσσουν το Μέγαρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων και τον πρωθυπουργό επαναφέρει η κυβέρνηση με διάταξη που προστέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την αναμόρφωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr