Τέλος τα μετρητά στην εφορία

Με στόχο να μειωθούν οι ουρές στις εφορίες με εντολή της Γ.Γ. εσόδων καταργούνται οι πληρωμές με μετρητά στις εφορίες. Πλέον μόνο με κάρτα ή με επιταγή θα πληρώνουν τις οφειλές τους οι πολίτες.

Πλέον όσο μικρή και αν είναι η πληρωμή στην εφορία θα πρέπει να γίνεται είτε με επιταγή, είτε με πιστωτική κάρτα. Οι πολίτες θα μπορούν επίσης να εξοφλούν στις τράπεζες ή τα ΕΛ.ΤΑ με τον ειδικό κωδικό που θα υπάρχει στις φορολογικές δηλώσεις.

Με τον κωδικό οφειλής οι πολίτες θα μπορούν να πληρώσουν στις τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ μέρος ή ολόκληρη την οφειλή και κάπως έτσι τα Ταμεία των εφοριών ανήκουν στο παρελθόν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2013, 11:34 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τέλος τα μετρητά στην εφορία”

  1. […] Με στόχο να μειωθούν οι ουρές στις εφορίες με εντολή της Γ.Γ. εσόδων καταργούνται οι πληρωμές με μετρητά στις εφορίες. Πλέον μόνο με κάρτα ή με επιταγή θα πληρώνουν τις οφειλές τους οι πολίτες. Πλέον όσο μικρή και αν είναι η πληρωμή στην εφορία θα πρέπει να γίνεται είτε με επιταγή, είτε με πιστωτική κάρτα. […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr