1.000 άτομα από αύριο στη «μάχη» κατά της αδήλωτης εργασίας

Από αύριο – ξημερώματα στις 12 – «ρίχνονται» στη μάχη κατά της αδήλωτης εργασίας, 1.000 άτομα σε όλη την Επικράτεια της Χώρας – ελεγκτές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Σ.Δ.Ο.Ε. και υπάλληλοι του Υπουργείου Εργασίας – στην προσπάθεια του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας να καταπολεμήσει την εισφοροαποφυγή.
Υπενθυμίζεται το υψηλό πρόστιμο των 10.550 ευρώ για κάθε αδήλωτο εργαζόμενο, πρόστιμο που θα επιβάλλεται επί τόπου και θα βεβαιώνεται αυτόματα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. του παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Σεπτέμβριος, 2013, 10:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “1.000 άτομα από αύριο στη «μάχη» κατά της αδήλωτης εργασίας”

  1. […] Από αύριο – ξημερώματα στις 12 – «ρίχνονται» στη μάχη κατά της αδήλωτης εργασίας, 1.000 άτομα σε όλη την Επικράτεια της Χώρας – ελεγκτές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Σ.Δ.Ο.Ε. και υπάλληλοι του Υπουργείου Εργασίας – στην προσπάθεια του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας να καταπολεμήσει την εισφοροαποφυγή. Υπενθυμίζεται το υψηλό πρόστιμο των 10.550 ευρώ […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr