Δημόσιο: Ποινικό αδίκημα το «δωράκι ευγνωμοσύνης» σε υπαλλήλους

Να το προσέξουν και πολλοί στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ………

Στην κατάργηση του άρθρου 235 του Ποινικού Κώδικα με την οποία προβλέπεται ότι «δεν συνιστά δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης» για τους δημόσιους λειτουργούς, προχωράει με τροπολογία που κατέθεσε στo νομοσχέδιο του  «Πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και προστασία των θυμάτων αυτής»,  το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με την τροπολογία, που υπογράφεται από τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ποινικοποιείται και πάλι το «δωράκι» προς τους δημόσιους λειτουργούς «λόγω των παρερμηνειών που είχαν δημιουργηθεί.»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Σεπτέμβριος, 2013, 12:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δημόσιο: Ποινικό αδίκημα το «δωράκι ευγνωμοσύνης» σε υπαλλήλους”

  1. […] Να το προσέξουν και πολλοί στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ……… Στην κατάργηση του άρθρου 235 του Ποινικού Κώδικα με την οποία προβλέπεται ότι «δεν συνιστά δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης» για τους δημόσιους λειτουργούς, προχωράει με τροπολογία που κατέθεσε στo νομοσχέδιο του  «Πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και προστασία των θυμάτων αυτής»,  το υπουργείο […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr