Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στον δήμαρχο Καστοριάς

Tην Παρασκευή 13-9-2013 και ώρα 13.00 ,πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δήμο Καστοριάς και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ε. Χατζησυμεωνίδη από αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς με επικεφαλής τον Γραμματέα κ. Κοσμά Βαρσάμη.

Κατά την συνάντηση έγινε πλήρης ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Δήμου Καστοριάς , τις ανάγκες, τα προγράμματα των έργων προς εκτέλεση, τις προτεραιότητες και τα άμεσα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής.

Μέσα από τη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες από όλους τους φορείς του τόπου για ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας, την ανεργία, την καθημερινότητα του πολίτη.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα έργα που θα βοηθήσουν στο πρόβλημα της λίμνης.

Συζητήθηκε ακόμη η πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο μέλλον, μέσα στην περίοδο έντονης υποχρηματοδότησης των δομών της.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Σεπτέμβριος, 2013, 4:05 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr