Συνάντηση μελών του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας της Δ.Μ με την Βουλευτή Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την 10η Σεπτεμβρίου 2013, μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκαν με την Βουλευτή Κοζάνης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ κυρία Ευγενία Ουζουνίδου.
Κατά την συνάντηση αυτή υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί, καθώς και οι οικογένειες τους. Επίσης συζητήθηκαν και οι ιδιαιτερότητες που αφορούν στους υπηρετούντες στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Στη κυρία Βουλευτή δόθηκε έγγραφη πρόταση για όλα τα παραπάνω θέματα.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θέλει να ευχαριστήσει την κ. Βουλευτή για την δέσμευσή της σχετικά με την προώθηση των προβλημάτων μας στα αρμόδια όργανα, καθώς και για την βούληση της για συνέχεια των επαφών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Πετκίδης
Ανθλχος (ΑΤΘ)
6977614766
Ο Γεν. Γραμματέας
Φώτιος Μπάτζιος
ΕΜΘ Επχίας (ΠΖ)
6937051704

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Σεπτέμβριος, 2013, 11:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Συνάντηση μελών του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας της Δ.Μ με την Βουλευτή Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου”

  1. […] ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την 10η Σεπτεμβρίου 2013, μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκαν με την Βουλευτή Κοζάνης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ κυρία Ευγενία Ουζουνίδου. Κατά την συνάντηση αυτή υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί, καθώς και οι οικογένειες τους. Επίσης συζητήθηκαν και οι ιδιαιτερότητες που αφορούν στους υπηρετούντες […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr