Αρκετά περίεργο. Ο Δήμος Καστοριάς για πρώτη φορά φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο θέμα για οριστικό λουκέτο η μη σε «LAGO» και «DACCAPO»

Ενώ τα θέματα αυτά ρυθμίζονται στις αρμόδιες επιτροπές τώρα που μάλλον αρχίζουν τα δύσκολα για κάποιο λόγο π πρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Τ.Πολυγιάννης επέλεξε ξαφνικά να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να ρίξει μάλλον το ΄΄μπαλάκι΄΄στους δημοτικούς συμβούλους……

 

Τα δυο θέματα από την πρόσκληση του δήμου Καστοριάς:

 1. Οριστική ή μη αφαίρεση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος με την επωνυμία: «LAGO» ιδιοκτησίας της εταιρείας «Η. Παύλου – Ο. Κολιόπουλος – Δ. Τζανίδης – Γ. Τζανίδης Ο.Ε.» (Σχετική απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)

 2. Οριστική ή μη αφαίρεση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος με την επωνυμία «DACCAPO» ιδιοκτησίας της εταιρείας του κ. Γαϊτάνη Αναστασίου». (Σχετική απόφαση επιτροπής ποιότητας Ζωής)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Σεπτέμβριος, 2013, 8:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Αρκετά περίεργο. Ο Δήμος Καστοριάς για πρώτη φορά φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο θέμα για οριστικό λουκέτο η μη σε «LAGO» και «DACCAPO»”

 1. Αλέξανδρος

  Ο Δήμος, θα έπρεπε να βοηθήσει τις εναπομείνασες επιχειρήσεις της παραλίας να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Αντιθέτως, συμβάλλει στην ολοένα κ αυξανόμενη παρακμή της Νότιας παραλίας, κάτι που έχει σαν άμεσο αντίκτυπο στους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης.

 2. Κατερίνα

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ!

 3. […] Ενώ τα θέματα αυτά ρυθμίζονται στις αρμόδιες επιτροπές τώρα που μάλλον αρχίζουν τα δύσκολα για κάποιο λόγο π πρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Τ.Πολυγιάννης επέλεξε ξαφνικά να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να ρίξει μάλλον το ΄΄μπαλάκι΄΄στους δημοτικούς συμβούλους……   Τα δυο θέματα από την πρόσκληση του δήμου Καστοριάς: Οριστική ή μη αφαίρεση […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr