1300 προσλήψεις στις εφορίες

1300 προσλήψεις στις εφορίες θα γίνουν στα πλαίσια αναβάθμισης των φοροεισπρακτικών μηχανισμών .Ηδη έχουν γίνει 200 προσλήψεις εφοριακών με προκήρυξη του ΑΣΕΠ .

Οι νέοι υπάλληλοι, αυξημένων προσόντων αφού οι 1300 προσλήψεις στις εφορίες θα αφορούν άτομα Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης , θα στελεχώσουν τη νέα ανεξάρτητη ελεγκτική υπηρεσία που αριθμεί πάνω από 2.000 έμπειρους ελεγκτές και χιλιάδες υπαλλήλους, οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τις διαδικασίες είσπραξης των φορολογικών εσόδων. Ο νέος κύκλος για προσλήψεις που υλοποιεί το υπουργείο Οικονομικών, θα γίνει με προκήρυξη του ΑΣΕΠ και θα αφορά 300 θέσεις ΠΕ Εφοριακών εντός του 2013 και άλλες 1000 προσλήψεις εντός του 2014. Επίσης το υπουργείο Οικονομικών εκτός από τις προσλήψεις στις εφορίες προχωρά στην εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού και σε εσωτερική μετακίνηση σημαντικού αριθμού ατόμων του ΥΠΟΙΚ από άλλες Υπηρεσίες για ενίσχυση των ΔΟΥ και εξυπηρέτηση του κοινού. Η ένταξη του νέου προσωπικού θα πραγματοποιηθεί με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2013, 8:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “1300 προσλήψεις στις εφορίες”

 1. […] 1300 προσλήψεις στις εφορίες θα γίνουν στα πλαίσια αναβάθμισης των φοροεισπρακτικών μηχανισμών .Ηδη έχουν γίνει 200 προσλήψεις εφοριακών με προκήρυξη του ΑΣΕΠ . Οι νέοι υπάλληλοι, αυξημένων προσόντων αφού οι 1300 προσλήψεις στις εφορίες θα αφορούν άτομα Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης , θα στελεχώσουν τη νέα ανεξάρτητη ελεγκτική υπηρεσία που αριθμεί πάνω από 2.000 έμπειρους ελεγκτές και […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr