κ. Αντωνίου επιτέλους δείτε σοβαρά τουλάχιστον τα προβλήματα στον τομέα της υγείας – Χωρίς παιδίατρους το νοσοκομείο Καστοριάς

Συναγερμός εδώ και μήνες στο νοσοκομείο Καστοριάς και κανείς δεν συγκινείται μέχρι να προκύψει κάνα σοβαρό περιστατικό κι μετά όλοι να ψάχνονται.

Θυμόμαστε δηλώσεις-δεσμεύσεις της Μ. Αντωνίου μετά από συνάντηση των φορέων με τον υπουργό υγείας

«Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη. Άκουσε τις απόψεις μας, ενημερώθηκε και από τους ίδιους τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Καστοριάς και δρομολογήσαμε την επίλυση αρκετών από αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι ο Υπουργός θα προχωρήσει γρήγορα στην υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων του. Άλλωστε το έχει αποδείξει αυτό και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Έχουμε ούτως η άλλως  μια πολύ καλή συνεργασία και σε κάθε περίπτωση εδώ θα είμαστε για να παρακολουθούμε την εξέλιξη των διαδικασιών.»

Έχουν περάσει βδομάδες και η κατάσταση είναι δραματική.

Παρακάτω διαβάστε απόσπασμα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε βδομάδες πριν η βουλευτής Ν.Δ Μ. Αντωνίου πιστεύοντας πως μετά από αυτό όλα λύθηκαν. Έκτοτε μάλλον δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις ελλείψεις και την τραγικότητα της κατάστασης

» Ο Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε:

1. Το Νοσοκομείο Καστοριάς δεν θα συγχωνευτεί αντίθετα θα αναβαθμιστεί με στελεχιακό δυναμικό.

2. Προχωρά άμεσα η πρόσληψη 2 παιδιάτρων, 1 ακτινολόγου, 1 ορθοπεδικού  και ενός  1 καρδιολόγου.

3. Θα γίνει άμεσα σύμβαση με ιδιώτη οφθαλμίατρο για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Επίσης ο Υπουργός Υγείας ενημέρωσε ότι είναι σε εξέλιξη (από το ΑΣΕΠ), η διαδικασία πρόσληψης νοσηλευτικού  και βοηθητικού προσωπικού που θα στελεχώσει και το Νοσοκομείο Καστοριάς, ενώ το επόμενο διάστημα θα έρθει στη Βουλή νομοθετική πρωτοβουλία η οποία θα λύνει τα προβλήματα των Αγροτικών Ιατρών»

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2013, 10:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “κ. Αντωνίου επιτέλους δείτε σοβαρά τουλάχιστον τα προβλήματα στον τομέα της υγείας – Χωρίς παιδίατρους το νοσοκομείο Καστοριάς”

 1. Ένα από τα ποιο πολύτομα αγαθά της δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου. Και να εκφράζεις άφοβα την άποψη σου ασχέτως εάν αρέσει σε ορισμένους η δεν αρέσει. Εσύ κ Παραρα έχεις το πλεονέκτημα να διαθέτης το δικό σου τηλεοπτικό κανάλι και από εκεί να κρήνης και να επικρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Ωστόσο όμως θα πρέπει να δέχεσαι και την κρητική τον ακροατών και να την δημοσιεύεις ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Και μια και μιλάμε για ισορροπία θα ήθελα να σου αναγγείλω εκείνη την περίφημη και ιστορική φράση του τότε προέδρου της Αμερικής Harry S Truman.If you can not stand the heat get of the kitchen .

 2. […] Συναγερμός εδώ και μήνες στο νοσοκομείο Καστοριάς και κανείς δεν συγκινείται μέχρι να προκύψει κάνα σοβαρό περιστατικό κι μετά όλοι να ψάχνονται. Θυμόμαστε δηλώσεις-δεσμεύσεις της Μ. Αντωνίου μετά από συνάντηση των φορέων με τον υπουργό υγείας «Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη. Άκουσε τις απόψεις μας, ενημερώθηκε και από τους […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr