Ο ΣΥΡΙΖΑ » στριμώχνει » άγρια την Μαρία Αντωνίου η οποία πρέπει άμεσα να πει την αλήθεια…….

Η κ. Αντωνίου η θα εκθέσει τον πρόεδρο της Βουλής η θα εκτεθεί και πάλι η ίδια –

»  «Κατάλοιπα»!

Πριν περίπου δυο εβδομάδες πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, «γιορτή μίσους», στο Βίτσι.

Αποτελεί μια περιθωριακή εκδήλωση «κατάλοιπο» του ξεπερασμένου πλέον «Εμφυλιοπολεμικού κράτους»και πολιτικού κλίματος.

Η επίσημη Πολιτεία και το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει πάρει την απόφαση να αποκηρύξει τέτοιες «επίσημες γιορτές», και προφανώς δεν συμμετέχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αυτό που στιγμάτισε την συγκεκριμένη εκδήλωση και προκάλεσε σάλο ήταν η παρουσία και η κατάθεση στεφανιού από την βουλευτίνα της Ν.Δ. του νομού μας κ. Αντωνίου ως «εκπροσώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Άμεσα γεννήθηκε ένα τεράστιο θέμα κατά πόσο ίσχυε και από ποιον πήρε άδεια να προβεί σε αυτή την κατάπτυστη ενέργεια.

Σε δημόσια τοποθέτηση της η κ. Αντωνίου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε πως έχει πάρει εντολή-άδεια από τον πρόεδρο της βουλής κ. Μεϊμαράκη και πως θα δημοσιεύσει σχετικό έγγραφο μετά την πανελλήνια κατακραυγή που δέχτηκε.

Από πλευράς μας θεσμικά όπως οφείλαμε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, θέσαμε το θέμα στην διάσκεψη των προέδρων της βουλής, διότι από την μια είναι δεδομένη η απόφαση για μη εκπροσώπηση του Ελληνικού κοινοβουλίου και από την άλλη το προεδρείο θεωρείται ενιαίο και οποιαδήποτε απόφαση του τίθεται προς συζήτηση και συναπόφαση όλων των συμμετεχόντων.

Δεν λάβαμε συγκεκριμένη απάντηση για το τεράστιο θέμα που δημιουργήθηκε.

Διακυβεύεται παραπέρα, το κύρος του Ελληνικού κοινοβουλίου, που έχει ήδη πληγεί από την απαξίωση που δέχεται από τις τελευταίες κυβερνήσεις, με την κατάχρηση προεδρικών διαταγμάτων και πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, αλλά και με την ισχνή παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών και βουλευτίνων.

Καλούμε την κ. Αντωνίου να δημοσιεύσει το έγγραφο, που δήλωσε πως έχει στην κατοχή της, για να διαπιστωθεί εάν όντως υπήρχε άδεια για να συμμετάσχει-οπότε θα προκύψει θέμα με το προεδρείο της βουλής- ή πήρε μόνη της την πρωτοβουλία και μάλιστα δεν είχε καν το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη της πράξης της.

Όπως και να έχει προκύπτουν τεράστια ερωτήματα.

Αποδεικνύεται δε, περίτρανα ποιοι ψαρεύουν σε θολά νερά και ποιοι μας γυρίζουν σε εποχές εμφυλίου.

Όλοι όσοι, καθώς και όσα Μ.Μ.Ε. (πανελλαδικής ή τοπικής εμβέλειας), συγχέουν ηθελημένα την Εθνική μας Αντίσταση απέναντι στον Ναζισμό και τον Φασισμό, τις προσωπικότητες που έλαβαν μέρος στους μεγάλους αυτούς αγώνες καθώς και τις ρήσεις τους, με το δράμα του Εμφυλίου.

Είναι δε και άκρως επικίνδυνοι, σαν την ανιστόρητη θεωρία των άκρων που έχουν εφεύρει.

Ένα άκρο υπάρχει.

Η ανάδυση των νεοφασιστικών, νεοναζιστικών, ρατσιστικών αντιλήψεων και η πολιτική τους εκπροσώπηση στην Ελλάδα!

Απέναντι του είμαστε όλοι μας, η Δημοκρατική κοινωνία!

Υ.Γ. Περιμένουμε άμεση απάντηση!!!

Γραφείο Τύπου »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2013, 7:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο ΣΥΡΙΖΑ » στριμώχνει » άγρια την Μαρία Αντωνίου η οποία πρέπει άμεσα να πει την αλήθεια…….”

 1. […] Η κ. Αντωνίου η θα εκθέσει τον πρόεδρο της Βουλής η θα εκτεθεί και πάλι η ίδια – »  «Κατάλοιπα»! Πριν περίπου δυο εβδομάδες πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, «γιορτή μίσους», στο Βίτσι. Αποτελεί μια περιθωριακή εκδήλωση «κατάλοιπο» του ξεπερασμένου πλέον «Εμφυλιοπολεμικού κράτους»και πολιτικού κλίματος. Η επίσημη Πολιτεία και το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει πάρει την απόφαση να αποκηρύξει […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr