Άρχισαν τη «δράση» τους οι λαθροϋλοτόμοι

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αντιπυρική περίοδος, λαθροϋλοτόμοι κάνουν την εμφάνισή τους σε περιοχές του Γράμμου στην Καστοριά.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αντιπυρική περίοδος, λαθροϋλοτόμοι κάνουν την εμφάνισή τους σε περιοχές του Γράμμου στην Καστοριά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του δασαρχείου, πριν από λίγες ημέρες λαθροϋλοτόμοι αποψίλωσαν μια τεράστια έκταση τουλάχιστον 200 στρεμμάτων στο Γράμμο, μέσα στην προστατευόμενη περιοχή. Υπολογίζεται ότι τα τελευταία 5 χρόνια έχουν αποψιλωθεί από λαθροϋλοτόμους 4.000 στρέμματα δασικής έκτασης και έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις.

Οι δασολόγοι τονίζουν ότι με ειδική διάταξη, αρμοδιότητα για τον έλεγχο και την αντιμετώπιση της λαθροϋλοτομίας έχουν΄, πέρα από τα δασαρχεία όλης της χώρας, και τα μέλη της Θηροφυλακής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Σεπτέμβριος, 2013, 11:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Άρχισαν τη «δράση» τους οι λαθροϋλοτόμοι”

  1. […] Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αντιπυρική περίοδος, λαθροϋλοτόμοι κάνουν την εμφάνισή τους σε περιοχές του Γράμμου στην Καστοριά. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αντιπυρική περίοδος, λαθροϋλοτόμοι κάνουν την εμφάνισή τους σε περιοχές του Γράμμου στην Καστοριά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του δασαρχείου, πριν από λίγες ημέρες λαθροϋλοτόμοι αποψίλωσαν μια τεράστια έκταση τουλάχιστον 200 στρεμμάτων στο Γράμμο, μέσα […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr