Πρόγραμμα ΟΑΕΔ κατάρτιση ανέργων νομού Καστοριάς

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ κατάρτιση ανέργων νομού Καστοριάς με πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις υπέγραψε χθες Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Προχώρησε στην υπογραφή 4 συμβάσεων με τους αντίστοιχους Αναδόχους – Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) για να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος ΟΑΕΔ «Κατάρτιση Ανέργων νομού Καστοριάς σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις».

Το πρόγραμμα ΟΑΕΔ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων». To σύνολο των ανέργων οι οποίοι πρόκειται να καταρτισθούν από τους 4 αναδόχους, ανέρχεται στα 380 άτομα. Η κατάρτιση θα αφορά σε 4 Θεματικά πεδία Κατάρτισης: Οικονομία – Διοίκηση, Τουρισμό και παροχή υπηρεσιών, Τεχνικά επαγγέλματα – μεταφορές και Περιβάλλον. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος κατάρτισης του ΟΑΕΔ είναι συνολικά ώρες. Συνολικά θα υλοποιηθούν 16 προγράμματα κατάρτισης ανέργων με συνολικό προϋπολογισμό 2.268.480,00 ευρώ. Η διάρκεια υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης του ΟΑΕΔ είναι από την υπογραφή της Σύμβασης (20 Σεπτεμβρίου 2013) μέχρι και τον Ιούλιο του 2014.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2013, 10:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr