Νέα 48ωρη απεργία των καθηγητών Δευτέρα – Τρίτη

Την απόφαση να μην συνεχίσουν με 5ήμερες απεργίες πήραν οι καθηγητές οι οποίοι εξήγγειλαν νέα 48ωρη απεργία για τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Αυτή την απόφαση πήρε με μεγάλη πλειοψηφία η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ που συνεδρίασε την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, υπέρ της πρότασης για νέα 48ωρη απεργία ψήφισαν 65 από τις 79 ΕΛΜΕ (82,3%), 3 κατά και 11 λευκό. Αυτό αντιστοιχεί σε 320 ψήφους υπέρ (81,8%), 24 κατά και 47 λευκό, σε σύνολο 391 ψήφων.

Έτσι, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα σχολεία θα συνεχίσουν να είναι κλειστά.

Οι καθηγητές θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους στις νέες ΓΣ των ΕΛΜΕ που θα γίνουν την Τρίτη και στη νέα ΓΣ των προέδρων την Τετάρτη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2013, 12:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Νέα 48ωρη απεργία των καθηγητών Δευτέρα – Τρίτη”

  1. […] Την απόφαση να μην συνεχίσουν με 5ήμερες απεργίες πήραν οι καθηγητές οι οποίοι εξήγγειλαν νέα 48ωρη απεργία για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτή την απόφαση πήρε με μεγάλη πλειοψηφία η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ που συνεδρίασε την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, υπέρ της πρότασης για νέα […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr