Επανέρχεται το «αγροτικό» των γιατρών

Μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για θέματα που έχουν σχέση με την στελέχωση των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών  Ιατρείων των νησιών της  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης, Αθανάσιος Γιακαλής, συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του έθεσε συνολικά τα ζητήματα που αφορούν τα θέματα υγείας των νησιών.

Στην αναφορά του Περιφερειάρχη για τα κενά που υπάρχουν,, τόσο στα Αγροτικά Ιατρεία, όσο και στα Κέντρα Υγείας, ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα επαναφέρει την υποχρεωτική θητεία στα Αγροτικά Ιατρεία, για την αποτροπή της υποστελέχωσής τους.

Ο Περιφερειάρχης σχολιάζοντας το θέμα είπε ότι, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη κι ότι η δέσμευση του Υπουργού πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2013, 5:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Επανέρχεται το «αγροτικό» των γιατρών”

  1. […] Μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για θέματα που έχουν σχέση με την στελέχωση των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών  Ιατρείων των νησιών της  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης, Αθανάσιος Γιακαλής, συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του έθεσε συνολικά τα ζητήματα που αφορούν τα θέματα υγείας των νησιών. Στην αναφορά του Περιφερειάρχη […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr