«ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» Ιδρύθηκε νέο Πολιτικό Κόμμα

Στις 02.08.2013 με αριθμό Πρωτοκόλλου 5790 και έδρα την Αθήνα, επισήμως αναγνωρίστηκε από το αρμόδιο Τμήμα του Αρείου Πάγου το Πολιτικό Κόμμα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ».

Πρόεδρος του Κόμματος είναι ο Ευάγγελος Μπεξής.

Το Πολιτικό Κόμμα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» , θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο αλλά και στις Βουλευτικές εκλογές , όποτε αυτές οριστούν , με τους Υποψήφιους Βουλευτές του σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Αθήνα συναντήθηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013 στα πλαίσια του Έλληνο-Ρωσικού κοινωνικού φόρουμ , ο Πρόεδρος του Πολιτικού Κόμματος «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» Ευάγγελος Μπεξής με την Πρόεδρο της Άνω Δούμας της Ρωσίας , Βαλεντίνα Ματβιένκο και νούμερο 3 στην Ιεραρχία της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετά τον Πρόεδρο Πούτιν και τον Πρωθυπουργό Μεντβιέντεφ , και έπειτα από ολιγόλεπτη συζήτηση της παρέδωσεφάκελο με τις θέσεις του Κινήματος για την Ελλάδα και τις Διεθνείς σχέσεις του.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»)ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΑΤΒΙΕΝΚΟ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΔΟΥΜΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ).

ΑΘΗΝΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

Αξιότιμη πρόεδρε της Άνω Δούμας, κυρία Ματβιένκο

Θα ήθελα πρώτα απ όλα να σας καλωσορίσω στην φίλη χώρα μας ,και να σας συγχαρώ προσωπικά αλλά και ως Πρόεδρος του Πολιτικού Κόμματος «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» για το ευρύ και ουσιαστικό πολιτικό σας έργο.

Το μεγάλο έργο που επιτελείται στην Ρωσία τόσο για την ανόρθωση της Εθνικής Οικονομίας, όσο και για την γενικότερη πάταξη της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου η Ρωσία να ανήκει στον λαό της και όχι σε ξένα συμφέροντα και διεθνείς τραπεζίτες , είναι μια πρωτοβουλία που παράλληλα δείχνει τον δρόμο και σε άλλα Έθνη και Χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας και να διεκδικήσουν την αξιοπρέπεια τους και το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην διαχείριση του Εθνικού τους πλούτου και οικονομίας.

Οι προσπάθειες του Προέδρου σας και όλου του εκλεκτού επιτελείου του ακόμα, τόσο για την πάταξη της κοινωνικής, αλλά και πολιτικής σε ευρεία έννοια, μάστιγας των ναρκωτικών που διαφθείρουν κυρίως την νεολαία κάνοντας την άβουλο και πειθήνιο όργανο ,στα όποια ξένα κέντρα θέλουν να την καθοδηγήσουν , αλλά και παράλληλα η πλήρης αναδιοργάνωση του συστήματος υγείας ης Ρωσίας με δωρεάν παροχές προς τους πολίτες, καινούργια νοσοκομεία και σύγχρονο εξοπλισμό ,είναι επίσης παραδείγματα για μίμηση για κάθε Κράτος που σέβεται τους πολίτες του και δεν τους εγκαταλείπει.

Το πολιτικό μας Κόμμα αντιμετωπίζει επίσης με ιδιαίτερα θετική στάση τον όλα αγώνα σας ενάντια στην Ισλαμική τρομοκρατία και το Πολιτικό Ισλάμ, αφού πέρα από το κατοχυρωμένο και απόλυτα σεβαστό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου και λαού στην θρησκευτική του ελευθερία , ανώτερη αξία ορίζεται η διασφάλιση της Εθνικής ενότητας και κυριαρχίας ενός Έθνους-Κράτους καθώς και η ευημερία και ασφάλεια των πολιτών που διαβιούν μέσα σε αυτό.

Η συνεργασία των Εθνών και Κρατών χωρίς μεσάζοντες , με βάση το αμοιβαίο συμφέρον και σεβασμό , είναι για το Πολιτικό μας Κόμμα αφετηρία συνεργασίας μέσα από αμοιβαία εμπιστοσύνη και δημιουργικές επαφές για να διευκρινιστεί και να αλληλοεκτιμηθεί το μέγεθος αυτής της συνεργασίας και οι τρόποι ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη και αποτελεσματικότερη αυτή προσέγγιση.

Το πολιτικό μας Κόμμα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» στην πρώτη του ιδρυτική διακήρυξη στο ξενοδοχείο NOVOTEL ΣΤΗΝ Αθήνα, στις 3-3-2013, μπροστά σε ένα ακροατήριο 1300 ατόμων, μια κατά γενική ομολογία πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση, από την στιγμή που τα λεγόμενα παραδοσιακά κόμματα αδυνατούν να συσπειρώσουν και να πείσουν πλέον τις ευρείς λαικές μάζες, ανακοίνωσε την αποφασιστικότητα του να συγκρουστεί πέρα από τις ξεπερασμένες πιά κομματικές γραμμές, δεξιά-αριστερά, για το συμφέρον του Τόπου και τα δίκαια του Ελληνικού λαού και Κράτους, σε σκληρό αγώνα ενάντια σε όλο το σάπιο σύστημα και την διαφθορά εντός και εκτός συνόρων, για το δικαίωμα του να αποφασίζει και να διαχειρίζεται μόνο του την Ενεργειακή του πολιτική, την Οικονομία του, τον Εθνικό του πλούτο και Πολιτισμό του , τις συνεργασίες του και γενικότερα τις τύχες και την πορεία του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, χωρίς μεσάζοντες και έλεγχο του από το διεθνές σύστημα τοκογλυφίας ,εξαπάτησης και καθοδήγησης των λαών.

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε της Άνω Δούμας

Διαβιβάστε τις καλύτερες μας ευχές και στον Πρόεδρο Πούτιν ,και συνεχίστε το δημιουργικό σας έργο για την πρόοδο ,ευημερία ,και πλήρη ανεξαρτησία του Ρωσικού λαού και Κράτους , από τα ξένα συμφέροντα που σκοπό έχουν να διαλύσουν ό,τι Εθνικό μαζί με τις παραδόσεις και την ιστορία Εθνών και Κρατών. Το ίδιο θα αγωνιστούμε και εμείς εδώ για να πετύχουμε, ακολουθώντας το παράδειγμα σας, που δίνει ελπίδα και αισιοδοξία σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη που βλέπει κάτι καινούργιο επιτέλους να φαίνεται και να αλλάζει δημιουργικά την πορεία της ανθρωπότητας .

Με σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο σας και το έργο σας

Ευάγγελος Γ. Μπεξής

Πρόεδρος του Πολιτικού Κόμματος «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

Επικοινωνία

Email : emprosellada@gmail.com

Τηλέφωνο : 2117050171 – 2

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2013, 5:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “«ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» Ιδρύθηκε νέο Πολιτικό Κόμμα”

  1. […] Στις 02.08.2013 με αριθμό Πρωτοκόλλου 5790 και έδρα την Αθήνα, επισήμως αναγνωρίστηκε από το αρμόδιο Τμήμα του Αρείου Πάγου το Πολιτικό Κόμμα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ». Πρόεδρος του Κόμματος είναι ο Ευάγγελος Μπεξής. Το Πολιτικό Κόμμα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» , θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο αλλά και στις Βουλευτικές εκλογές , όποτε αυτές οριστούν , […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr